Transport rapid colete Roma Iasi

Transport rapid colete pe relatia Roma Iasi

Contact rapid: 0744856458 (ro) sau

0039.338.337.7230 / 0039 329 155 7711 (it)

Transport colete Italia Romania

SC Euroconstantin SRL ofera servicii de transport rapid colete pe relatiile Romania – Italia si Italia – România. Transportul coletelor presupune predarea acestora de catre expeditor in oricare din agentiile Euroconstantin din Romania sau Italia.

Ce trebuie sa faceti ca sa predati coletele:

  • cantariti coletul pe care doriti sa–l trimiteti
  • verificati continutul acestuia
  • sigilati coletul (plicul) in prezenta operatorului Euroconstantin de la agentia respectiva

Tarif transport rapid colete Roma Iasi

  • tariful pentru transport colete Roma Bucuresti – va rugam sa utilizati datele de contact pentru detalii suplimentare.

Siguranta transportului

Din motive de siguranta, nu sunt admise pentru transport materiale explozibile, munitie, materiale iritante, gaze comprimate (butan,propan,oxigen), lichide inflamabile (acetona si benzina), precum si toate celelalte articole mentionate ca fiind interzise prin legile aflate in vigoare.

Alimentele se pot transporta pe raspunderea expeditorului! SC Euroconstantin SRL nu este raspunzatoare de alterarea alimentelor pe timpul transportului. Organele vamale atat din Romania cat si din tarile tranzitate – Ungaria, Austria, Germania, Franta, Spania, Italia au dreptul, conform legii, de a inspecta continutul coletelor.

Reclamatii

Reclamatiile referitoare la continutul, starea bunurilor, atitudinea personalului SC Euroconstantin SRL se consemneaza numai in scris; solutionarea reclamatiilor se face in termen de cel mult 30 de zile de la primire; reclamatiile ulterioare nu se iau In considerare.

Detalii suplimentare legate de transport colete Roma Iasi

Servicii suplimentare de transport​